Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Starý infarkt myokardu

Aké vyšetrenia sa odporúčajú na zistenie starého infarktu myokardu? hodnoty Ca... 1.23 mmol/l Mg....0.94 mmol/l Fe....16,9 micromol/l

Odpovědi na otázku

EKG
řiďte se výsledky sono a ekg
spravia vam sono a EKG.. vyšetrenie
EKG a sono tam by to měl lékař poznat
Na to vám odborně odpoví Váš lékař ...
ekg
EKG
EKG vám řekne víc
Akutní infarkt myokardu probíhá několik hodin. Pro úspěšné vyléčení je důležité podchytit nemoc v raném stádiu. V nemocnici poznají rozvíjející se infarkt podle grafu elektrokardiogramu (EKG), který tvoří takzvanou Pardeeho křivku a další odchylky od normálního stavu. Druhý spolehlivý způsob je krevní rozbor. Při poškození srdečních svalových buněk se totiž do krve vyplavují zvláštní typy enzymů. Podle jejich množství poznáme i rozsah poškození. K dalším poznatkům, přispívajících k přesnějšímu stanovení diagnózy, je RTG hrudníku a ultrazvuk srdce.
Určitě choďte na EKG a to co nejčastěji vám to dr dovolí.
Proběhlý infarkt myokardu se pozná především ze záznamu EKG.