Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Jiná určená speciální vyšetření

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat na diagnózu Z018. Co to vlastně je a jaké jsou potřeba vyšetření? Prosim, odpovězte. Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku

Proboha lidi (obvzláště pochyné studenty medicíny-viz. poslední odpověď), diagnóza "Z018" je používána při základním vyšetření (např. při vstupním vyšetření atd.). Jinými slovy nemějte strach z této nic neříkající obecné diagnózy :)
ptejte se lekare
novotvar přeji brzké uzdravení
Název pro novotvar, více poví lékař ...
Z018 - Jiná určená speciální vyšetření. Faktory ovlivňující zdravotní stav ..nastívte lekare ...
zhoubný novotvar, přeji uzdravení
Nějaký zhoubný novotvar, navštivte lékaře.
Informujte se u vašeho lékaře
Diagnóza Z081 označuje následné vyšetření po radioterapii pro zhoubný novotvar. Záleží na tom, o jaký novotvar se jednalo, kde byl lokalizován, jaká byla dávka radioterapie...